VI UDFØRER

Vi udfører alle former for tømrerarbejde og påtager os både små og store opgaver.
Du er derfor altid velkommen til at ringe til os.

TØMRERARBEJDE I NORDSJÆLLAND

Evers Byg ApS udfører alt inden for tømrerfaget i Nordsjælland og står klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Skal du have lavet en ny terrase, carport, udskiftet døre og vinduer – så er du kommet til det rette sted. Læs mere herunder eller se billeder af vores arbejde i vores galleri.

TERRASSER

Hos EversByg har vi stor erfaring med alle typer terrasser. Vi løser opgaven, hvad enten det er en simpel terrasseløsning eller en kompleks. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen finder vi den bedste løsning til netop dine behov.

RENOVERING

Står du og skal have foretaget en renovering i større eller mindre omfang? Hos EversByg løser vi simple og avancerede renoveringsopgaver. Har du en specifik opgave i tankerne, hører vi meget gerne fra dig, så vi sammen kan drøfte opgaven.

TILBYGNING

Er det blevet tid til en tilbygning, er vi hos EversByg de helt rette at hive fat i. Vi løser alt fra tilbygninger til huset samt anneks og diverse andre tilbygninger. Vi løser stort og småt og hører gerne fra dig, der går med overvejelser om en ny tilbygning.

GULV OG VÆGGE

Skal gulvet fornyes eller lægges, har vi de helt rette redskaber og erfaringer til opgaven. Vi værner om detaljen. Vi tilbyder tilmed alt arbejde med opsætning af vægge eller renovering af samme. Vi ser frem til at høre om netop din opgave.

DØRE OG VINDUER

Der kan være mange grunde til, at du skal have skiftet dine vinduer. Måske er de ikke tidssvarende, eller måske vil du blot udskifte til en mere økonomisk løsning. Hos EversByg kan vi hjælpe med udskifting af døre og vinduer fra a-z.

DIVERSE OPGAVER

Ikke to opgaver er ens, og har du derfor ikke læst specifikt om den opgave, du ønsker løst her på siden, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi løser alt i tømrerarbejde, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE!

Ring eller skriv til os og lad os sammen finde den bedste løsning til dit næste byggeprojekt. Kontakt os for råd og vejledning.